Zaštitna obuća PANDA : TPU Classic

Cipele-patike izrađene od hidrofobirane (vodonepropusne) kože, imaju specijalnu termo ABSORBER® postavu sa visoko apsorbujućim mogućnostima. Bacterbril® vlakna sprečavaju razvoj gljivica i bakterija. Mogu imati čeličnu kapu i/ili čelični list. TPU đon je otporan na abraziju, visoke i niske temperature, ulja, naftu i kiseline, i ima antistatik svojstva.

Zaštitne cipele TPU Classic 7232 S3

Zaštitna cipela - patika sa čeličnom kapom i čeličnim listom, hidrofobirana koža, moderan dizajn, komforne, lagane, otporne na niske i povišene temperature, specijalni đon otporan na abraziju, uljno i kiselo otporan, šok apsorber u peti, "Bakterbril" postava sa poboljšanom ventilacijom i antibakterijskim svojstvima, kopče za brzo odvezivanje.
EN ISO 20345
Koriste se za rad u mašinskoj industriji, elektroprivredi, građevinarstvu, poljoprivredi, automobilskoj industriji, u magacinima, itd.
Veličina: 38-48

detaljno

Zaštitne cipele TPU Classic 7932 S3

Zaštitna duboka cipela sa čeličnom kapom i čeličnim listom, hidrofobirana koža, moderan dizajn, komforne, lagane, otporne na niske i povišene temperature, specijalni đon otporan na abraziju, uljno i kiselo otporan, šok apsorber u peti, "Bakterbril" postava sa poboljšanom ventilacijom i antibakterijskim svojstvima, kopče za brzo odvezivanje.
EN ISO 20345
Koriste se za rad u mašinskoj industriji, elektroprivredi, građevinarstvu, poljoprivredi, automobilskoj industriji, u magacinima, itd.
Veličina: 38-48

detaljno

Zaštitne cipele TPU Classic Winter 7032 S3

Zaštitne čizme sa čeličnom kapom i čeličnim listom, hidrofobirana koža, moderan dizajn, komforne, lagane, otporne na niske i povišene temperature, specijalni đon otporan na abraziju, uljno i kiselo otporan, šok apsorber u peti, "Bakterbril" postava sa poboljšanom ventilacijom i antibakterijskim svojstvima, kopče za brzo odvezivanje.
EN ISO 20345
Koriste se za rad u mašinskoj industriji, elektroprivredi, gradevinarstvu, poljoprivredi, automobilskoj industriji, u magacinima, itd.
Velicina: 38-48

detaljno

Zaštitne cipele TPU Classic Sandal 7112 S1

Zaštitne sandale sa čeličnom kapom i čeličnim listom, hidrofobirana koža, moderan dizajn, komforne, lagane, otporne na niske i povišene temperature, specijalni đon otporan na abraziju, uljno i kiselo otporan, šok apsorber u peti, "Bakterbril" postava sa poboljšanom ventilacijom i antibakterijskim svojstvima, kopče za brzo odvezivanje.
EN ISO 20345
Koriste se na svim radnim mestima gde ne postoji opasnost od izlivanja tečnosti po nogama.
Velicina: 38-48

detaljno